Afspraak? Bel 0344-605239 of reserveer online

720

Ontdek ZAO make-up bij het ReinHof in Tiel, een subtiele mix van schoonheid en duurzaamheid. Om de huid nog mooier te maken, heeft ZAO formules ontwikkeld die 100% natuurlijk en biologisch zijn. Laat jezelf verleiden door een groot scala aan kleuren en texturen. Dankzij een eenvoudig systeem zijn de meeste producten navulbaar. ZAO is een innovatieve make-up in een moderne en botanische verpakking: Bamboe.

KnopBestelOnline

 

ZAO

Logo2520Les2520Gavots

Ontdek de huidverzorging met Les Gavots de Provence bij het ReinHof in Tiel. De ingrediënten voor de producten van Les Gavots de Provence zijn zorgvuldig geselecteerd uit het rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence zo bekend is. Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waarin u de Provence direct herkent. Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat deze uw huid ècht verzorgen.

KnopBestelOnline

 

lgdpfoto

Lycon Precision Waxing

Ontdek waxen met "Lycon Precision Waxing" bij het ReinHof in Tiel. Waar anders een Brazilian Wax dan bij een Braziliaanse schoonheidspraktijk. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Lycon is de crème de la crème onder de waxen en:

  • geschikt voor haartjes vanaf 1 mm;
  • vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid;
  • wordt aangebracht op lage temperaturen;
  • geen huidirritaties of roodheid;
  • verrijkt met essentiële oliën.

 KnopBestelOnline

 

 

Lycon Producten

logo-287

 

 Ontdek onze natuurlijke, hoogwaardige en ecologische huidverzorgingslijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tot 18 jaar bij het ReinHof in Tiel. Loverock is vrij van chemische stoffen, siliconen, parabenen, sulfaten en minerale oliën. De Beauty Innovation Award riep Love Pure Skin gezichtscrème uit tot één van de beste innovaties van 2014. Ook kinderen met een zeer droge huid of eczeem zijn bij ons aan het goede adres.

KnopBestelOnline

 

 

collectielr