Afspraak? Bel 0344-605239 of reserveer online

KIDS

Wij behandelen alleen met 100% natuurlijke verzorgingsproducten. De ingredienten hiervan dringen door tot alle reinhof 63552370095594.9huidlagen en hebben daarom een intensief effect. De producten zijn specifiek voor de kwetsbare kinderhuid, hypoallergeen en geschikt voor de droge, gevoelige en eczeemhuid. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen, sulfaten, minerale oliën, PEG's en siliconen.

 

40 min. love pure kids experience
  €37,50 

De love pure kid experience is zowel voor dochter (behandeling) als moeder (uitleg).  Tijdens de behandeling zal uw dochter genieten van kindermuziek naar keuze. De behandeling bestaat uit een facial en handverzorging. Uiteraard worden de nageltjes ook gelakt. Zowel  moeder als dochter kan genieten van een heerlijke authentieke Braziliaanse smoothie naar keuze. Tijdens de behandeling volgt uitgebreide uitleg over de diverse kinderlijnen aan moeder.

 

maak afspraak

 

   

20 min. love pure skin experience

  €19,95

De love pure skin experience speciaal voor de koudere dagen is zowel voor dochter (behandeling) als moeder (uitleg). Tijdens de behandeling zal uw dochter genieten van kindermuziek naar keuze. Tijdens de behandeling wordt het gezicht gereinigd en licht gestoomd met een kompresdoek. Hierna wordt het gezicht verzorgt met een heerlijke crème welke de huid beschermd en hydrateert. 

   
     
20 min. love cooling down experience
  €19,95
De love cooling down experience speciaal voor de warmere dagen is zowel voor dochter (behandeling) als moeder (uitleg). Tijdens de behandeling zal uw dochter genieten van kindermuziek naar keuze. Tijdens de behandeling wordt het gezicht gereinigd en licht gestoomd met een kompresdoek. Na een cooling down crème wordt het gezicht verzorgt met een dagcrème welke de huid beschermd en hydrateert.     
     

10 min. love experience uitbreiding 1:
reiniging en massage van de handen

  €11,00
     

10 min. love experience uitbreiding 2:
schuimend voetenbad met voetmassage

  €11,00
     
                logo-287                 Logo2520Les2520Gavots    

* De prijzen op deze pagina zijn geldig sinds 01-01-2017 en vervangen eventuele vorige prijzen.